Green Skull Tattoo Budapest - Tetoválás & Piercing

1075 Budapest, Dob utca 1-3.

Tel.: 06-70/359-85-04

megközelítés: katt IDE

Since 2010

Tetoválás, Piercing, Microdermal, Testmódosítás

Tetoválók:

Kóczián Rita tetováló, majdnem mindenes
Kóczián Rita
06-30/577-98-71
kritagst.hu(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép
Németh Barbi tetováló
Németh Barbi
06-30/259-68-48
barbigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép
Tillinger Lilla tetováló
Tillinger Lilla
06-20/375-63-69
tlillagst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép
Fábián Péter tetováló
Fábián Péter
06-30/542-04-87
petigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com
Tetoválás kép

Munkatársaink bemutatkozása:


RitaKóczián Rita (tetováló és üzletvezető)

06-30/577-98-71
kritagst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

A nevem Kóczián Rita, tetováló és grafikus. Mióta csak ceruzát tudok fogni a kezembe, rajzolok, alkotok, a lehető legtöbb témában, eszközzel és stílussal. Érdeklődési köröm elég tág, de leginkább az állatok és a tetoválások kötnek le. A tetoválás készítése elég rég foglalkoztat, amit 2012 óta ténylegesen művelek a Green Skull Tattoo-ban. Kedvenceim az éles kontúros, színes ábrák, bár igazából minden stílusban szeretek alkotni, mivel minden stílus más megmérettetést, fejlődési lehetőséget hordoz magában, fejlődni pedig mindig van hová. Munkám során igyekszem a vendég igényeit, gondolatait a lehető legjobban megismerni, hiszen így lehet igazán személyre szabott mintát készíteni. Szívesen várok minden tetoválásra vágyó embert, hogy megvalósíthassam a bőrén elképzeléseit.

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Rita tetoválás galéria)

Barbi TetoválNémeth Barbi (tetováló)

06-30/259-68-48
barbigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

A nevem Németh Barbi, 1989-ben születtem. A tetoválás művészete elég korán felkeltette figyelmem, de első mintám "csak" 20 évesen készíttettem el. 2011-ben kezdtem el tetoválni a Green Skull Tattoo-ban, azóta itt dolgozom. Az a tapasztalatom, hogy a nők szívesebben fordulnak azonos nemű tetoválóhoz. Sokan keresnek fel olyan kéréssel, hogy tervezzek valami "cuki", "lányos", "csajos", "nőies" mintát. Ezen kéréseknek különös örömmel teszek eleget. Közel állnak még hozzám a sokszínű, vidám, meseszerű minták, ezeken kívül még az állatvilággal kapcsolatos témák. Nekem az a legfontosabb, hogy a munka végeztével a vendégem elégedetten távozzon az első vagy legújabb testét díszítő ékkel. Írjatok bátran! :3

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Barbi tetoválás galéria)

Peti TetoválTillinger Lilla (tetováló)

06-20/375-63-69
tlillagst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

Tillinger Lilla vagyok, tetováló. Nyitott, érdeklődő ember lévén sok minden érdekel a világban, de a rajzolás és alkotás mindig jelen volt az életemben. Első tetoválásomat csak 21 évesen készíttettem el. Úgy gondolom, hogy ha valaki a bőrére egy mintát tetováltat, amit élete végéig viselni fog, az mélyebb tartalommal bírhat számára. Ezért fontos, hogy a minta jól kigondolt és megtervezett legyen, amire munkám során különösen figyelek. A Green Skull Tattoo-ban 2015 tavaszán kezdtem el tetoválni. A realisztikus és a watercolor (vízfesték hatású) mintákat kedvelem a legjobban, de bármilyen ötletre, stílusra nyitott vagyok. Kedvelt témáim az állatok és az élővilág. Szabadidőmben röplabdázok és két kutyámmal foglalkozok. Mindenkit szeretettel várok!

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Lilla tetoválás galéria)

Peti TetoválFábián Péter (tetováló)

06-30/542-04-87
petigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

Fábián Péter vagyok, tetováló és grafikus. Első tetoválásom 19 évesen készíttettem el. Sajnos vagy szerencsére, saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy nem mindegy, hogy kivel és milyen mintát tetováltatok. A munkáim elkészítése során, ezért törekszem mindig arra, hogy a minta összhangban álljon a viselőjével és a tervezés során minden apró részletet kidolgozzak, kidolgozzunk a vendéggel folyamatosan egyeztetve. 2007 óta tetoválok, Szabadidőmben saját kiadású képregényt rajzolok, Bloodlust Comics címen. Pályafutásomat Nógrád megyében kezdtem, de végül Budapesten, a Green Skull Tattoo-nál találtam meg a helyem. Alkalomadtán Németországban vállalok munkákat, persze mintáim nagy részét itthon a Green Skull Tattooban készítem. Nyitott vagyok minden ötletre, elképzelésre. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Egy véletlenszerű tetoválás, amit én készítettem (többet itt találsz: Peti tetoválás galéria)

Köszönjük, hogy elolvastad a bemutatkozókat, szolgáltatásaink részletesebb leírását, galériákat, tanácsokat a bal oldali menüben navigálva érheted el.

Ha tetováltatni szeretnél, keress meg minket valamelyik elérhetőségen IDE kattintva.

 

Nyelv Language

MagyarEnglish

Szavazás

Milyen tetkót szeretnél?
 

Online látogatók

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Nyereményjáték

Green Skull Tattoo - Tetoválás és Piercing Green Skull Tattoo - Tetoválás és Piercing Green Skull Tattoo - Tetoválás & Piercing